FIFAlive organiseert sinds jaar en dag FIFA toernooien en dus ook het ideale FIFA 17 toernooi. Een FIFA 17 toernooi is ideaal voor veel diverse situaties. Of u nu een sportclub bent en op zoek bent naar een leuk evenement voor de jeugd of als u met uw bedrijf een ideaal bedrijfsevent wilt neerzetten, wij zijn er voor u.

FIFAlive heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met het neerzetten van event voor diverse klanten. Wij zijn de enige partij in Nederland die officieel samenwerken met uitgever Electronic Arts en weten als geen ander hoe we een event van A tot Z neer kunnen zetten. Wij beschikken over 32 PlayStation 4’s, 32 bijbehorende beeldschermen en controllers en nog veel meer voor het perfecte FIFA 17 toernooi.

FIFA 17 Toernooi

En elke keer dat we zo’n FIFA 17 Toernooi neerzetten, hebben we kunnen genieten van de strijd en plezier die plaatsvindt tijdens zo’n event. Dus daag jezelf eens uit en doe mee met een toernooi dat we organiseren of denk aan ons wanneer u een unieke dag wilt beleven met uw bedrijf, vriendengroep of vereniging. We beloven u dat u er geen spijt van zal krijgen.

Mail ons nu voor meer informatie: info@fifalive.nl!