Een FIFA 17 toernooi meemaken is echt iets compleet anders dan de game thuis spelen. Natuurlijk is vandaag de dag mogelijk om online het op te nemen tegen de beste spelers ter wereld en te dollen met je vrienden, maar het is niks in vergelijking met de gezelligheid en spanning die je beleeft wanneer je meedoet aan een FIFAlive FIFA 17 Toernooi.

Met meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van FIFA Toernooien zijn we de perfecte partij om zoiets neer te zetten. Hier en daar doen we dat al door middel van supergezellige community events, waarvoor we een kleine inschrijfvergoeding vragen en waarvoor er dan uiteindelijk gestrijd wordt voor mooie prijzen. Maar ook hebben we heel veel custom made FIFA 17 Toernooien neergezet. Denk daarbij aan het opzetten van zo’n toernooi bij voetbalverenigingen of voor vriendengroepen.

20160912_fifa17

En elke keer dat we zo’n FIFA 17 Toernooi neerzetten, hebben we kunnen genieten van de strijd en plezier die plaatsvindt tijdens zo’n event. Dus daag jezelf eens uit en doe mee met een toernooi dat we organiseren of denk aan ons wanneer u een unieke dag wilt beleven met uw bedrijf, vriendengroep of vereniging. We beloven u dat u er geen spijt van zal krijgen.