ORGANISEER EEN FIFA 17 TOERNOOI

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Dat is simpel. Wij zijn de enige met meer dan 250 FIFA events ervaring. We zijn de enige die verschillende partnerships heeft met grote game-uitgevers. Dan moet je denken aan EA Sports en Sony. Verder hebben wij ervaring opgebouwd in de gehele Benelux, en hebben we menige reputatie behaald bij BN’ers, met name bij de profvoetballers, is onze naam bekend! Tevens beschikken wij over 32 opstellingen waarmee wij 160+ deelnemers per event (duurt vaak 4 uur) aankunnen. En als het moet 200 deelnemers!

Kortom : Bij FIFAlive bent u altijd en voor ieder budget aan het juiste adres om een geweldig FIFA 17 toernooi te laten organiseren. We bouwen met onze professionele systemen op en af, en u kunt alles in onze handen leggen. Wilt u dit niet? Ook geen probleem en dan bouwen wij het FIFA 17 toernooi alleen voor u op en weer af.

Meer weten of een event aanvragen? Mail ons dan nu of vul hieronder ons contactformulier in. Bekijk ook eens onze Facebook Pagina: FIFAlive FACEBOOK voor informatie en foto’s!