14 november 2015 - 17:00 / 23:00

Poolsterlaan 60, 9742KS, Groningen

Prijs

€15

FIFA16 Toernooi – Five Star Shisha Groningen – PS4

FifaLive organiseert in samenwerking met Five Star Shisha op 14 November een FIFA Toernooi in Groningen en het is juist nu het moment om je te bewijzen! 60 deelnemers strijden voor de eerste plek, want de prijzen zijn het strijden waard! Eerste prijs krijgt namelijk de Playstation 4 met FIFA16! En daarnaast zijn wij in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland, dus de inkomsten worden gedoneerd aan een goede doel.

 

Let op koop je Tickets NIET op deze pagina!


NU INSCHRIJVEN


Prijzen

1e Prijs: PS4 + FIFA 16 Game PS4


 

SPELREGELS

SPEELWIJZE

Het toernooi zal eerst beginnen met een poulefase waarbij de deelnemers in poules worden ingedeeld. De indeling gebeurt geautomatiseerd via ons toernooisysteem en is tevens afhankelijk van het aantal deelnemers. Zowel FIFAlive als de deelnemers hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn tegenstander in de poulefase. In de poulefase wordt er geen verlenging gespeeld en ook geen penalty’s genomen indien de wedstrijd (90 spelminuten) eindigt in een gelijkspel.

De beste 2 van elke poule (en soms een aantal beste nr 3′s) zullen doorgaan naar de KO-fase. Ook in de KO-fase speel je één keer tegen je tegenstander maar kan er een best of three besloten worden. Bij een gelijkspel (na 90 spelminuten) in de KO-fase speel je de verlenging. Indien de wedstrijd na verlenging ook eindigt in een gelijkspel moeten er penalty’s worden genomen om een winnaar te bepalen.

SPEL INSTELLINGEN

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:

Duur: 4 minuten per helft

Moeilijkheidsgraad: Legendarisch

Speelsnelheid: 0 (normaal)

Camerastand: standaard

Teamkeuze: Landen & clubs (met uitzondering van World XI & Classic)

Aantal punten: Winst=3 punten / Gelijkspel=1 punt / Verlies=0 punten

Indien je na het spelen van al je wedstrijden in je poule evenveel punten hebt behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo en indien ook deze gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat. Dit wordt automatisch verwerkt door het programma welke FIFAlive gebruikt.

Het team welke je kiest voor je eerste wedstrijd dien je het gehele toernooi te behouden. Het is niet toegestaan om van team te veranderen. Je hoeft je teamkeuze niet aan ons (FIFAlive) door te geven.

Het is ook niet toegestaan om tijdens het spelen van de wedstrijd op de startknop te drukken, behalve op dood spelmomenten (inworp, vrije trap, corner, doeltrap), om bijvoorbeeld spelers te wisselen etc.

Als je je niet aan deze regels houdt zal FIFAlive beslissen wat voor “straf” je krijgt. Dit kan een gele kaart (eenmalige waarschuwing) of zelfs een rode kaart zijn (niet meer verder deelnemen aan het toernooi).

Vergeet ook niet om je controller instellingen goed in te stellen voordat je de wedstrijd begint!

Nadat je je wedstrijd hebt gespeeld dien je je score bij de organisatie door te geven, zodat de standen actueel zijn.

CONTROLLER

Je dient je eigen PlayStation 4 controller mee te nemen indien je deze hebt. Indien je geen eigen controller hebt of als je deze bent vergeten, kun je tegen inlevering van je geldige ID-kaart een controller van FIFAlive lenen. Bij inlevering van de controller ontvang je je ID-kaart weer retour.

EVENT STARTS IN

 

-2511Dagen -21Uren -57Minuten -37Seconden