23 oktober 2015 - 16:00 / 22:30

Hoogeveen, Van Echtenstraat 35

Prijs

€ 12.50,-

FIFA16 Toernooi Hoogeveen PS4 – JT Bioscoop Hoogeveen

Het grote FIFA 16 Toernooi in Hoogeveen. Het toernooi speelt zich op 23 oktober de hele dag af in de JT Bioscoop in Hoogeveen. Het toernooi staat onder andere in het Teken van de Wintertijd Challenge het FIFA 16 Toernooi Hoogeveen, wordt georganiseerd door ons, FIFALive. Het toernooi wordt gespeeld op PS4. We hopen op een mooi toernooi. We hebben een mooie accommodatie. Namelijk de JT Bioscoop in Hoogeveen.


NU INSCHRIJVEN

(VERGEET NIET TE DONEREN OP DE OFFICIËLE WINTERTIJD CHALLENGE PAGINA. DIT IS JE GELDIGE INSCHRIJFGELD.

INSCHRIJFPROCEDURE:

  1.  Doneer minimaal €12.50,- via de knop ‘doe een donatie’.
  2. Nadat je een donatie hebt voldaan, krijg je binnen 24h een bevestigingsmail met je persoonlijke entree ticket.
  3. Deze persoonlijke entree ticket, dien je op de challenge dag, mee te nemen en in te leveren bij de toernooi organisatie.
  4. Bij een extra donatie maak je kans, op verschillende extra prijzen. (Binnenkort meer hierover)

 

Prijzen

1e Prijs: PS4 Console 1 TB

2e Prijs: Mediamarkt Waardebon €70,-

3de Prijs: Mediamarkt Waardebon €50,-

(Nummer 1 tot 4: FIFA shirt)

*Prijzen zijn op basis van 100 deelnemers.

 

 


 

FIFA 16 Toernooi Hoogeveen

SPELREGELS

SPEELWIJZE

Het toernooi zal eerst beginnen met een poulefase waarbij de deelnemers in poules worden ingedeeld. De indeling gebeurt geautomatiseerd via ons toernooisysteem en is tevens afhankelijk van het aantal deelnemers. Zowel FIFAlive als de deelnemers hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn tegenstander in de poulefase. In de poulefase wordt er geen verlenging gespeeld en ook geen penalty’s genomen indien de wedstrijd (90 spelminuten) eindigt in een gelijkspel.

De beste 2 van elke poule (en soms een aantal beste nr 3′s) zullen doorgaan naar de KO-fase. Ook in de KO-fase speel je één keer tegen je tegenstander maar kan er een best of three besloten worden. Bij een gelijkspel (na 90 spelminuten) in de KO-fase speel je de verlenging. Indien de wedstrijd na verlenging ook eindigt in een gelijkspel moeten er penalty’s worden genomen om een winnaar te bepalen.

SPEL INSTELLINGEN

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:

Duur: 4 minuten per helft

Moeilijkheidsgraad: Legendarisch

Speelsnelheid: 0 (normaal)

Camerastand: standaard

Teamkeuze: Landen & clubs (met uitzondering van World XI & Classic)

Aantal punten: Winst=3 punten / Gelijkspel=1 punt / Verlies=0 punten

Indien je na het spelen van al je wedstrijden in je poule evenveel punten hebt behaald als een tegenstander, zal er worden geselecteerd op doelsaldo en indien ook deze gelijk is zal er worden geselecteerd op onderling resultaat. Dit wordt automatisch verwerkt door het programma welke FIFAlive gebruikt.

Het team welke je kiest voor je eerste wedstrijd dien je het gehele toernooi te behouden. Het is niet toegestaan om van team te veranderen. Je hoeft je teamkeuze niet aan ons (FIFAlive) door te geven.

Het is ook niet toegestaan om tijdens het spelen van de wedstrijd op de startknop te drukken, behalve op dood spelmomenten (inworp, vrije trap, corner, doeltrap), om bijvoorbeeld spelers te wisselen etc.

Als je je niet aan deze regels houdt zal FIFAlive beslissen wat voor “straf” je krijgt. Dit kan een gele kaart (eenmalige waarschuwing) of zelfs een rode kaart zijn (niet meer verder deelnemen aan het toernooi).

Vergeet ook niet om je controller instellingen goed in te stellen voordat je de wedstrijd begint!

Nadat je je wedstrijd hebt gespeeld dien je je score bij de organisatie door te geven, zodat de standen actueel zijn.

CONTROLLER

Je dient je eigen PlayStation 4 controller mee te nemen indien je deze hebt. Indien je geen eigen controller hebt of als je deze bent vergeten, kun je tegen inlevering van je geldige ID-kaart een controller van FIFAlive lenen. Bij inlevering van de controller ontvang je je ID-kaart weer retour.

EVENT STARTS IN

-2533Dagen -19Uren -58Minuten -41Seconden